• Ελληνικά
  • English
Μενού

Συσκευασίες

Επειδή οι ανάγκες των πελατών μας διαφέρουν, φροντίζουμε να παρέχουμε ευρεία γκάμα στον τρόπο συσκευασίας των ειδών μας. Με το να συσκευάζουμε εμείς τα είδη μας για μεταπώληση ή απ’ευθείας χρήση από εσάς, σας βοηθάμε να γλιτώσετε χρόνο ώστε να ασχοληθείτε με αυτό που πραγματικά φέρνει κέρδος στην επιχείρησή σας. Έτσι κρατάτε χαμηλά τα κόστη σας. Για τον λόγο αυτό σας παρέχουμε τους εξής τρόπους συσκευασίας:

 

 

1. Παλέτα (500-900 kg)

 

2. Κιβώτια (20-30 kg)

3. Σακιά (20-30 kg)

4. Δέματα (20-30 kg)

5. Σακούλες (5-10 kg)

6. Κουτάκια (1-5 kg)

7. Σακουλάκια (<1kg)*

* για παραγγελίες άνω των 10kg/είδος

 

Υπάρχει και η δυνατότητα συνδυασμού των συσκευασιών σε περίπτωση παραγγελίας σετ ειδών, κάτι που διευκολύνει και επιταχύνει το έργο των συναρμολογητών.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στα είδη μας που ταξιδεύουν στην επαρχία και για τον λόγο αυτό τα συσκευάζουμε κατάλληλα. Έτσι αντέχουν περισσότερο στην καταπόνηση της φορτο-εκφόρτωσης και παραδίδονται στον πελάτη με ελαχιστοποιημένο το ρίσκο απώλειας εμπορεύματος.

Όλες οι συσκευασίες κάτω των 10 kg γίνονται από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι εξασφαλίζουμε μεγαλύτερο έλεγχο και ακρίβεια στην προετοιμασία της παραγγελίας, ενώ παράλληλα ενισχύουμε τις ελληνικές βιοτεχνίες ειδών συσκευασίας.