• Ελληνικά
  • English
Μενού

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Πέντε αράδες για τους βιδάδες

Καλώς ήλθατε στην «Αφοί Τρίγκατζη ΟΕ».

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα την Αθήνα, που δραστηριοποιείται στον χώρο της βίδας από το 1981. Έχοντας καταβολές στη Βιδοποιία του ιδρυτή της, Γεώργιου Τρίγκατζη, η «Αφοί Τρίγκατζη ΟΕ» συνεχίζει να εφαρμόζει τις τεχνικές γνώσεις που απέκτησε και στην τωρινή της δραστηριότητα ως μια καθαρά εισαγωγική & εμπορική εταιρία.

Διαθέτουμε μόνιμο απόθεμα στα τυποποιημένα είδη που εμπορευόμαστε, αλλά προμηθεύουμε την ελληνική αγορά και με ειδικά νούμερα, κατόπιν παραγγελίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας.

Πιστεύουμε πως μια προμηθευτική αλυσίδα είναι τόσο δυνατή όσο ο πιο αδύναμος κρίκος της, γι’ αυτό φροντίζουμε για την αντοχή της επιλέγοντας προσεκτικά τους συνεργάτες μας και επικοινωνώντας τη βασική αρχή μας πως «αν αγαπάς αυτό που κάνεις, κάντο μία φορά και κάντο σωστά».

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τρίγκατζης Δημήτρης
CEO

Από μικρός περνούσα τα καλοκαίρια στη βιδοποιΐα του πατέρα μου του Μαστρο-Γιώργου, παρακολουθώντας πρέσες,  αποκοπτικές και λαμινέζες να κρατούν το τέμπο καθώς παρήγαγαν χιλιάδες κομμάτια βίδες.

Αυτή η εμπειρία μαζί με τις τακτικές επισκέψεις στις συρματουργίες, στα γαλβανιστήρια και στους υπόλοιπους συνεργάτες, συμπλήρωναν σιγά-σιγά στα μάτια μου την διαδικασία δημιουργίας της Βίδας..

Μεγαλώνοντας συνόδευα τον Μάστορα στις επισκέψεις του στις κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού. Έτσι, άρχισα να γνωρίζω από κοντά και τον μαγικό κόσμο της καινοτομίας, της τεχνικής εξέλιξης, του εγχωρίου και διεθνούς εμπορίου.

Όταν ήρθε η ώρα ο αδελφός μου και εγώ να αναλάβουμε την επιχείρηση, ήμασταν πλέον άρτια καταρτισμένοι και σε όλα έτοιμοι να προσεγγίσουμε το θέμα Βίδα από όλες τις πλευρές του: τεχνικά και εμπειρικά, αισθητικά και γνωσιακά.

Συνεχίζουμε προς το αύριο, πάντα διψασμένοι για γνώση και πάντα με τον αρχικό ενθουσιασμό.

Τρίγκατζης Παντελής
Quality Control

Πάντα μου άρεσαν οι μικρές λεπτομέρειες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με την ποιότητα.

Μεγάλωσα μέσα στην βιδοποιία του πατέρα μου και θυμάμαι την φασαρία που έκαναν οι πρέσσες ενώ κυκλοφορούσα από μηχανή σε μηχανή, συμπληρώνοντας και ξεμπλοκάροντας  βίδες. Έκτοτε, έχουν αλλάξει πολλά.

Το 2008 τελείωσα τις σπουδές μου στο Ε.Μ.Π. και ανέλαβα το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της ΑΦΟΙ ΤΡΙΓΚΑΤΖΗ ΟΕ σε μια δύσκολη περίοδο όπου λόγω οικονομικής κρίσης, έπρεπε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για όλο και πιο ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να προδώσουμε την αδιαπραγμάτευτη πολιτική μας  στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Πλέον το θεωρώ μεγάλη πρόκληση: Αλλιώς μαθαίνεις μια δουλειά, όταν όλα δουλεύουν ρολόι και αλλιώς όταν δουλεύεις υπό πίεση, σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σε όλο αυτό το διάστημα ασχολήθηκα ενεργά με την βελτίωση των διαδικασιών της εταιρίας μας ώστε να ισχυροποιήσω την εφοδιαστική αλυσίδα τόσο από την πλευρά των πελατών όσο και από αυτήν των προμηθευτών μας. Ο ρόλος μας είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία των αναγκών του πελάτη στον προμηθευτή και αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο αν γνωρίζεις το αντικείμενό σου καλά.

Και μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι άνθρωποι που γνώρισα μέσω της δουλειάς, μιας και τους θεωρώ ως τους καλύτερους και πιο πρόθυμους δασκάλους.

Τρίγκατζης Γεώργιος
Ο Μάστορας

Pellentesque ultricies vehicula eleifend. Aenean eu nunc semper faucibus sapien viverra neque.